پنجشنبه 2 آذر 1396

مهندس غزنوی: توسعه دانشگاه کاشان از برخی دانشگاه های آمریکا جلوتر است
عضو هیات مدیره دانشگاه کارنگی ایالات متحده آمریکا ، توسعه علمی دانشگاه کاشان را خوب ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه کاشان 100 درصد رشد خوبی داشته و حتی از برخی دانشگاه های آمریکا نیز جلوتر است.
شنبه 31 خرداد 1393  10:6:11
 فرماندار کاشان: دانشگاه کاشان فرصتی مناسب برای رفع معضلات و پیشرفت شهر است
معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان گفت: دانشگاه کاشان با دارا بودن پتانسیل های بالقوه در تمامی زمینه ها، فرصتی ذی قیمت برای توسعه و آبادانی و رفع معضلات این شهرستان است.
شنبه 31 خرداد 1393  10:5:49
 مراسم تودیع معارفه مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه کاشان
مراسم تودیع و معارفه مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه کاشان با حضور سرپرست، معاونان و جمعی از کارکنان این دانشگاه برگزار شد.
چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:19:12
 مراسم تودیع و معارفه مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان
مراسم تودیع و معارفه مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان طی مراسمی با حضور جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
سه شنبه 27 خرداد 1393  9:18:57
 پژوهشگران شیمی دانشگاه کاشان روشی جدید برای اندازه‌گیری ترکیب‌های مؤثر داروهای گیاهی یافتند
پژوهشگران شیمی تجزیه دانشگاه کاشان، با معرفی یک روش ترکیبی آماری موفق به اندازه‌گیری گونه‌های مؤثر داروهای گیاهی با حد تشخیص بهتر نسبت به روش‌های معمول شدند. با استفاده از این روش سرعت اندازه‌گیری افزایش یافته و در عین حال به علت عدم کاربرد حلال‌های آلی، هزینه و آلودگی زیست‌محیطی کاهش می‌یابد.
دوشنبه 26 خرداد 1393  9:19:28