دوشنبه 3 مهر 1396

نشست دانشجویی با عنوان سراب آزادی در دانشگاه کاشان برگزار شد
نشست دانشجویی با عنوان سراب آزادی در غرب با سخنرانی دکتر قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در کشورهای استرالیا، مکزیک و واتیکان در دانشگاه کاشان برگزار شد. نقد مسیحیت و چگونگی برخورد و پاسخ به شبهات مسیحیت، نقش دین مبین اسلام و انقلاب اسلامی ایران در بیداری مردم جهان و آشنایی باشخصیت شهید ادواردو انیلی از جمله موضوعات مهم مطرح شده در این سخنرانی بود. در پایان این برنامه که به همت بسیج دانشجویی و خانه دانشجوی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار شد، دکتر قدیری ابیانه به پرسش‌های دانشجویان پاسخ دادند.
چهارشنبه 31 فروردين 1390  12:7:43
 برگزاري شانزدهمين المپياد(غير متمركز) علمي دانشجويي كشور 8 و 9 ارديبهشت ماه سال 90 در دانشگاه كاشان
جهت مشاهده اسامي دانشجويان شركت كننده و برنامه امتحاني اينجا را كليك كنيد. دفتر امور استعدادهاي درخشان دانشگاه
سه شنبه 30 فروردين 1390  7:46:0
 کارگاه آموزشی بین‌المللی سلول‌های خورشیدی نانوساختار و سیستم های خورشیدی در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان گفت: کارگاه آموزش بین‌المللی سلول‌های خورشیدی نانوساختار و سیستم‌های خورشیدی در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود. دکتر مصطفی زاهدی‌فر افزود: این کارگاه بین‌المللی به مدت دو روز در تاریخ 6 و 7 اردیبهشت سال جاری با حضور بیش از یکصد و ده شرکت‌کننده در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد. دبیر برگزاری این همایش تصریح کرد: اساتیدی از کشورهای بلاروس، چین و ایران این کارگاه دو روزه را ارائه خواهند کرد.دکتر مصطفی زاهدی‌فر، برگزاری نشستی با حضور شرکت‌کنندگان و میهمانان حاضر در کارگاه به منظور بحث و تبادل نظر را از برنامه‌های جانبی این کارگاه بین‌المللی ذکر کرد.
سه شنبه 30 فروردين 1390  6:13:57
 سمينار كاربرد سيستم‌هاي اطلاعات مديريت در سازمان‌هاي تجاري در دانشگاه كاشان برگزار مي‌گردد
    دبير انجمن علمي مهندسي كامپيوتر گفت: نخستين سمينار كاربرد سيستم‌هاي اطلاعات مديريت در سازمان‌هاي تجاري (MIS) روز چهارشنبه هفتم ارديبهشت‌ماه جاري در دانشگاه كاشان برگزار مي‌گردد.   به گفته وي انجمن علمي مهندسي كامپيوتر در راستاي ارتقاي سطح علمي دانشجويان اين سمينار را برگزار مي‌نمايد و دانشجويان علاقمند مي‌توانند با مراجعه به وبسايت www.kashanu.ir  ضمن كسب اطلاعات بيشتر، ثبت‌نام نمايند.
دوشنبه 29 فروردين 1390  15:40:25
 پژوهش‌های کاربردی لازمه توسعه اقتصادی کشور است
مدیر فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: پژوهش‌های کاربردی و استفاده از پژوهش در صنعت توسعه اقتصادی کشور را به همراه دارد. دکتر محسن بهپور، با اشاره به نامگذاری سال جهاد اقتصادی، هدفمندکردن فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها را لازم دانست و اظهار داشت: باید  بتوان از کارهای پژوهشی در راستای کسب دانش فنی و تکنولوژی‌های پیچیده در تولید صنایع مورد نیاز استفاده کرد. به گفته وی، این امر موجب کاسته‌شدن  وابستگی کشور به دانش و تولیدات کشورهای خارجی و رونق و شکوفایی اقتصادی و افزایش روند درآمدزایی کشور می‌شود. وی، با اشاره به اینکه در گذشته تولید مقالات هدف اصلی دانشگاه‌ها بود و با این رویکرد دانشگاه‌های کشور رتبه نخست تولید علم در جهان را کسب کرد، ابراز امیدواری کرد تا با هدف قرار دادن جهاد اقتصادی و جهش و جهاد علمی و پژوهش های کاربردی در زمان محدودی بتوان به رشد بسیار مناسب اقتصادی دست یافت. مدیر فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: رمز پویایی و بالندگی کشور جهاد علمی و ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با صنعت است.
دوشنبه 29 فروردين 1390  5:47:18