دوشنبه 3 مهر 1396

برپايي نمايشگاه كتاب با موضوعات قرآني،دبيرخانه مسابقات قرآن
همزمان با بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن دانشجويان در دانشگاه كاشان، به منظور گسترش فرهنگ قرآن و آشنايي بيشتر با چشمه زلال وحي، نمايشگاهي متشكل از نرم‌افزارهاي قرآني و كتاب برپا شده و 1000 عنوان و 200 عنوان كتاب براي فروش عرضه شده است. لازم به ذكر است دانشجويان و متقاضيان مي‌توانند با 40% تخفيف از اين نمايشگاه خريد نمايند.
سه شنبه 27 فروردين 1387  14:19:42
 برپايي نمايشگاه كتاب با موضوع بهداشت روان،مركز مشاوره دانشجويي
نمايشگاه كتاب با موضوع بهداشت روان از روز شنبه 24/1/87 توسط مركز مشاوره دانشجويي در سالن ورودي دانشكده علوم انساني افتتاح گرديد. اين نمايشگاه كه تا روز چهارشنبه 29/1/87 ادامه خواهد داشت با هدف ارتقاء بهداشت روان دانشجويان از طريق توسعه فرهنگ كتابخواني برگزار گرديده است. لازم به ذكر است دانشجويان مي‌توانند با 25% تخفيف از اين نمايشگاه خريد نمايند.
سه شنبه 27 فروردين 1387  14:10:13
 عضو تيم رصدخانه دانشگاه كاشان در رقابت‌هاي مسيه سوم شد
يكي از اعضاي فعال تيم رصدخانه دانشگاه كاشان در رقابت‌هاي كشوري نجوم موسوم به رقابت مسيه به مقام سوم دست يافت در اين رقابت‌ها كه در كاروانسراي تاريخي قصر بهرام واقع در كوير مركزي برگزار شد مجيد قهرودي با اختلاف كمي نسبت به رتبه‌هاي بالاتر موفق به كسب امتياز سومي اين دوره از رقابت‌ها شد.  اين دانشجوي رشته فيزيك در دانشگاه كاشان علاوه بر همكاري فعالانه با رصدخانه اين دانشگاه با چهار گروه نجومي آماتوري نيز همكاري دارد. گفتني است در رقابت‌هاي مسيه ميزان مهارت شركت‌كنندگان در استفاده از ابزار رصدي و سرعت عمل آنها در يافتن اجرام غير ستاره‌اي همچون سحابي‌ها، كهكشان‌ها و خوشه‌هاي ستاره‌اي مقايسه و به داوري گذاشته مي‌شود. رقابت‌هاي مسيبه به طور سالانه و به همت شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران بين منجمين آماتور برگزار مي‌شود.
سه شنبه 27 فروردين 1387  14:1:39
 جشنواره حكمت مطهر در دانشگاه كاشان برگزار شد
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه كاشان گفت: همزمان با سراسر كشور جشنواره سراسري حكمت مطهر در اين دانشگاه برگزار شد. حجت‌السلام عباس خادميان افزود: اين جشنواره با حضور اساتيد، دانشجويان، كاركنان دانشگاه كاشان در سه بخش پژوهشي، كتابخواني و ادبي اجرا مي‌شود. وي اظهار داشت: در بخش كتابخواني اين جشنواره 300نفر از كاركنان، اساتيد و دانشجويان دانشگاه‌هاي كاشان، علوم پزشكي، دانشگاه آزاد و پيام نور كاشان و نطنز حضور دارند. به گفته وي، در بخش كتابخواني شركت كنندگان در موضوع‌هاي اتحاد ملي، ‌انسجام اسلامي، اصول عقايد، سيره معصومين، حقوق زن و مباحث فلسفي به صورت تك مرحله‌اي به رقابت مي‌پردازند. وي يادآور شد: بخش ادبي و پژوهشي اين جشنواره به صورت ارسال آثار تا آخر فروردين ماه جاري ادامه دارد. لازم به ذكر است به برگزيدگان كشوري اين مسابقات سفر حج، سفر سوريه، سفر مشهد، سكه و آثار شهيد مطهري اهدا خواهد شد.
دوشنبه 26 فروردين 1387  10:37:30
 برگزاري مسابقات سراسري قرآن در دانشگاه كاشان
بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن ويژه دانشجويان كشور روز يكشنبه در تالار آزادي دانشگاه كاشان آغاز شد. رئيس دانشگاه كاشان در اين آيين هدف از برگزاري اين دوره از مسابقات را نشر و توسعه معارف و مفاهيم قرآن و ارتقاء سطح بينش ديني و مذهبي در بين جوانان ذكر كرد. دكتر «سيدجواد ساداتي‌نژاد» با اشاره به بحران شديد معنويت در دنيا افزود: در شرايط امروز جهان تنها راه نجات و سعادت بشريت تمسك جستن به قرآن كريم و عمل به دستورات آن است. وي با تأكيد بر توصيه مقام معظم رهبري در زمينه همراهي قرائت و حفظ قرآن با تدبر و تفسير آن اظهار داشت: در سال نوآوري و شكوفايي بايد با كنار هم گذاشتن اين دو اصل مهم زمينه كاربردي كردن مفاهيم قرآني در جامعه مهيا شود. مشاور معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در اين آيين از استقبال اين وزارتخانه در حمايت از طرح‌هاي ابتكاري در جهت توسعه فرهنگ قرآني در سطح دانشگاه‌ها خبر داد. دكتر «مصطفي عباسي مقدم» گفت: در سال جاري سعي داريم تا با برداشتن گام‌هاي بلندتر در جهت توسعه مفاهيم قرآني اين كتاب انسان‌ساز را از مهجوريت فعلي‌اش درآوريم. وي، با دعوت از تمام ارگان‌ها و سازمان‌ها به همكاري در اين امر ابراز اميدواري كرد: برگزاري چنين مسابقات سراسري و با شكوهي بتواند زمينه‌ساز تحولات در زمينه انس جامعه با قرآن باشد. دبير بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن در حاشيه اين مراسم گفت: اين مسابقات در دو بخش شفاهي شامل‌ ترتيل، تحقيق و حفظ 5، 10، 20 و 30 جزء قرآن كريم و بخش كتبي شامل رشته‌هاي مفاهيم، ترجمه و حفظ موضوعي برگزار مي‌شود. حجت‌الاسلام احمد شيخ‌زاده افزود: در اين دوره از مسابقات 180 نفر از دانشجويان دختر و پسر از دانشگاه‌هاي دولتي سراسر كشور در دانشگاه كاشان به رقابت مي‌پردازند. به گفته وي، برگزيدگان اين مسابقات به مسابقات ملي راه‌ مي‌يابند و در آن مسابقات با دانشجويان شركت كننده از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و آزاد كشور رقابت مي‌كنند. وي بازديد از مناطق تاريخي و فرهنگي و زيارت امامزاده سلطان علي بن محمد باقر(ع) را از جمله برنامه‌هاي جنبي مسابقات سراسري قرآن كريم ذكر كرد. لازم به ذكر است در مراسم افتتاحيه بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن ابوالفضل بهرام‌پور مفسر قرآن به ايراد سخنراني در زمينه تفسير برخي از آيات سوره فاتحه پرداخت. گفتني است بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن دانشجويان كشور با همكاري اداره كل فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دانشگاه كاشان در تالار آزادي اين دانشگاه تا 27 فروردين ماه سال جاري ادامه دارد.
دوشنبه 26 فروردين 1387  10:19:2