دوشنبه 3 مهر 1396

نتايج مربوط به تعیین صلاحیت علمي آزمون دکتری تخصصی(
 اسامی پذیرفته شدگان تعیین صلاحیت علمی آزمون دکتری تخصصی در رشته ریاضی- جبر و شیمی فیزیک به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل اعلام می گردد. پذیرش نهایی منوط به تأیید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.                          مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه                 ریاضی – جبر ردیف نام و نام خانوادگی 1 علی آستانه اصل 2 شهرام حیدریان 3 غلامحسین فتح تبار فیروز جایی   شیمی فیزیک 1  فروغ کلانتری فتوح
چهارشنبه 25 بهمن 1385  14:41:26
 فراخوان برنامه دعوت براي پژوهشهاي مشترك
يکشنبه 15 بهمن 1385  15:51:38
 ثبت نام آزمون اعطاي بورس دكتري آمار حقوق علوم اقتصادي و مديريت مالي
بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران به منظور تقويت نيروهاي تخصصي مورد نياز خود با هماهنگي وزارت علوم تحقيقات و فناوري تعدادي از دانش آموختگان و دانشجويان كارشناسي ارشد دانشگاهها و مراكز آموزش عالي داخل و خارج از كشور را از طريق آزمون و مصاحبه در مقطع دكتراي رشته هاي آمار حقوق علوم اقتصادي و مديريت مالي به خارج از كشور اعزام مي نمايد. دريافت اطلاعات بيشتر و فرمها
يکشنبه 15 بهمن 1385  15:43:42
 گز
حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه كاشان بعنوان سیاست گذار، برنامه ريز و پشتيباني كننده فعاليت هاي پژوهشي در سطح دانشگاه مفتخر است كه فعاليت ها، آثار و دستاوردهای پژوهشي دانشكده ها و مراكز پژوهشي وابسته به دانشگاه در طول يك سال گذشته از رشد قابل توجهي نسبت به سنوات قبل برخوردار شده است. در این خصوص کسب عنوان سومی استاد پژوهشگر برگزیده کشوری در گروه فنی و مهندسی توسط یکی از اساتید محترم دانشگاه کاشان(آقای دکتر محسن نیا) و کسب عنوان دانشجوی برگزیده کشوری در گروه فنی و مهندسی توسط یکی از دانشجویان دانشگاه کاشان(آقای صفاری) نمونه ای از این دستآوردها می باشد. اینک و همزمان با اتمام برنامه های هفته پژوهش در سطح کشور ضمن تقدیر و تشکر از مساعدت و همکاری شورای محترم پژوهشی و کلیه همکاران دانشگاهی و همچنین مدیریت های مختلف دانشگاه، مختصری از دستآوردها و آثار پژوهشی مربوط به یک سال گذشته به اطلاع همکاران محترم می رسد. شورای محترم پژوهشي دانشگاه به عنوان هدایت کننده و سیاست گذار از مهر 84 تا آذر 85 بیش از 29  جلسه داشته است و علاوه بر رسيدگي به دستور جلسات موردي، موضوعات مهم زير را بررسي و تصويب نموده است:   بررسي و تصويب اساسنامه مركز پژوهشي فرش تصويب كليات تاسيس مركز پژوهشي كاشان شناسي بررسي و تصويب سفرهای مطالعاتي همکاران تصويب آئين نامه نحوه بررسي و حمايت از طرحهاي پژوهشي و چاپ مقالات تصويب آئين نامه حمايت از انتشار آثار تاليفي و ترجمه اي اعضاي هيات علمي دانشگاه كاشان تصويب حمايت از شركت دانشجويان دوره هاي مختلف تحصیلی براي ارائه مقاله در كنفرانس هاي داخلي كشور تصويب حق الزحمه داوري آثار پژوهشي تصويب حمايت از انتشار مجله گلجام متعلق به انجمن علمي فرش براي 5 شماره تصويب آئين نامه تخصيص اعتبار ويژه پژوهشي (گرانت) تصويب آئين نامه داخلي مربوط به اجراي آئين نامه پژوهانه تصويب آئين نامه طرحهاي تحقيقاتي مورد قرارداد با خارج از دانشگاه تصويب حمايت از چاپ دو شماره از مجله علمي–پژوهشي جامعه شناسي ايران در دانشگاه كاشان بررسي اساسنامه پيشنهادي مركز پژوهشی كاشان شناسي   چكيده اي از دستاوردها و آثار پژوهشي دانشگاه از ابتدای مهر 84 تا ابتدای آذر 85: مقالات منتشر شده در نشريات بين المللي نمايه شده ISI (85 مورد) مقالات منتشر شده در نشريات بين المللي نمايه شده غير ISI (15 مورد) مقالات منتشر شده در مجلات علمي – پژوهشي داخل كشور (11 مورد) مقالات منتشر شده در مجلات علمي – ترويجي داخل كشور (30 مورد) مقالات ارائه شده در كنفرانس هاي معتبر بين المللي خارج از كشور (32 مورد) مقالات ارائه شده در كنفرانس هاي معتبر داخلی و بين المللي برگزار شده در داخل كشور (73 مورد) کتب تالیفی و ترجمه ای حمایت شده (15 مورد) حمایت از شرکت اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه برای ارائه مقاله در کنفرانس های معتبر بین المللی خارج از کشور (25 مورد) طرحهای تحقیقاتی اتمام یافته (26 مورد) طرحهای تحقیقاتی تصویب شده جدید (8 مورد) سفر مطالعاتی انجام شده (1 مورد)
يکشنبه 15 بهمن 1385  9:14:25
 اجرائي شدن كامل آئين نامه پ‍ژوهانه در دانشگاه كاشان
مدير پ‍ژوهشي دانشگاه اعلام نمود: پيرو تصويب آئين نامه نحوه اعطاي اعتبار پژوهشي (گرانت) در تابستان گذشته خوشبختانه پس از تشكيل كميته تخصيص پژوهانه و تصويب آئين نامه داخلي موضوع بند 3-4 اين آئين نامه، اكنون حدود دو ماه است كه عمده امور پژوهشي دانشگاه مطابق آئين نامه پژوهانه اجرا و مديريت مي شود. آقاي دكتر خراساني زاده از همكاران محترم عضو هيات علمي دانشگاه تقاضا نمود براي استفاده از اعتبار پژوهشي ابلاغ شده به نكات زير توجه فرمايند:   1.  آئين نامه پژوهانه و آئين نامه داخلي مربوط به آن در سايت دانشگاه در قسمت مديريت پژوهشي قرار دارد. از همكاران محترم درخواست مي شود آين آئين نامه ها را برداشت و مطالعه فرمايند و تقاضاهاي خويش را مطابق ضوابط آن ها تنظيم فرمايند.   2.  امور پژوهشي در دانشكده ها با نظارت و تاييد معاون محترم پژوهشي دانشكده صورت مي پذيرد. با توجه به عضويت معاون پژوهشي دانشكده در شوراي پژوهشي و كميته تخصيص پژوهانه، ايشان از سياستهاي پژوهشي و مصوبات و نحوه اجراي امور پژوهشي اطلاع كامل دارند. به منظور تسريع در امور مستدعي است هرگونه تقاضاي مربوط به امور پژوهشي با هماهنگي و از طريق معاون محترم پژوهشي دانشكده به حوزه معاونت پ‍ژوهشي دانشگاه ارسال شود و همكاران محترم از ارجاع مستقيم تقاضا به حوزه معاونت پژوهشي اجتناب فرمايند.   3.  شيوه اعطاي اعتبار پژوهشي، به همكاران محترم آزادي عمل در نحوه هزينه كرد اعتبار پژوهشي خود را داده است. لازم است همكاران محترم راجع به نحوه مصرف اعتبار سالانه تصميم گيري فرموده و در صورتيكه مايل به تعريف طرح پژوهشي هستند سريعاً اقدام فرمايند.   4. بر روي سايت دانشگاه در قسمت مديريت پژوهشي علاوه بر فرم ها و آئين نامه هاي پژوهشي ليست مجلات علمي پژوهشي و علمي ترويجي مصوب  وزارت علوم و مجلات ISI و همچنين ليست كنفرانس ها و همايش هاي داخلي  و بين المللي و ساير نكات مفيد پژوهشي قرار دارد. مقتضي است همكاران محترم از اين اطلاعات استفاده نموده و در صورتيكه پيشنهادي دارند منعكس فرمايند.
چهارشنبه 11 بهمن 1385  11:19:43