يکشنبه 2 مهر 1396

افتتاح مرکز آموزش های خانواده و حقوق شهروندی در پردیس خواهران دانشگاه کاشان

مرکز آموزش های خانواده و حقوق شهروندی، با حضور رییس، معاون فرهنگی دانشگاه کاشان، رئیس پردیس خواهران، معاون آموزشی این دانشکده و جمعی از اساتید و دانشجویان در پردیس خواهران دانشگاه کاشان افتتاح گردید.

مسئول این مرکز گفت: این مرکز با هدف رشد اعتلای فرهنگی و علمی زنان و دختران کاشانی و آموزش الگوهای نوین تربیتی الهام گرفته از تعالیم دین مبین اسلام و آخرین دستاوردهای نوین تربیتی همچنین تربیت هرچه بهتر فرزندان، راه اندازی شده است.

دکتر سهراب زاده، مباحث مرتبط با کودک و تربیت فرزندان، مباحث خانواده و روابط همسران با یکدیگر و آموزش و یادگیری و اشتغال را از جمله موضوع های این ارائه شده این مرکز بیان کرد و گفت: این کلاس ها درقالب آموزش شهروندی و همچنین حقوق خانواده برگزار می شود، که طی آن کارشناسان و مربیان مجرب مهارت های مختلف زندگی درسطح جامعه و خانواده را به شرکت کنندگان آموزش می دهند.

وی شرکت در این کلاس ها را برای عموم بانوان آزاد دانست و افزود: علاقمندان برای شرکت در این دوره ها میتوانند با مراجعه به پردیس خواهران در این کلاس ها ثبت نام نمایند.

آدرس سایت پردیس خواهران:

شنبه 18 دى 1395  9:8:57