يکشنبه 26 آذر 1396

خیرین 63 تخته قالی به خوابگاه شهید احمدی روشن دانشگاه کاشان اهدا کردند
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: برادران ابریشمی از خیرین نیکوکار کاشانی 63 تخته قالی را به خوابگاه شهید مصطفی احمدی روشن این دانشگاه اهدا کردند.

سیدمحمد هاشمی نجات اظهار داشت: این برادران خیر نیکوکار، تاکنون 88 تخته قالی را به خوابگاه های این دانشگاه اهدا کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته نیز این برادران خیر با اهدا 25 تخته قالی، خوابگاه امامی این دانشگاه را مفروش کردند.

وی افزود: این فرش های نفیس ماشینی با طرح، رنگ و نقشه ی جدید در ابعاد دو در سه اهدا شده است.

هاشمی نجات یادآورشد: خوابگاه شهید احمدی روشن در اول مهرماه سال 90، با 62 اتاق و ظرفیت 245 دانشجو در این دانشگاه به بهره برداری رسید و به مناسبت چهلمین روز شهادت این دانشمند هسته ای با حضور خانواده محترمشان، به نام شهید مصطفی احمدی روشن نامگذاری شد.

سه شنبه 29 فروردين 1391  10:36:27

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 22 آذر 1396  13:58:49