دانشجويان، استادان وكاركنان دانشگاه كاشان، با برگزاری راهپيمايي،شهادت مظلومانه دانشجوي بسيجي 'صانع ژاله' را محكوم كردند

در اين راهپيمايي دانشگاهيان با پيمودن مسير مسجد دانشگاه كاشان تا گلزار شهداي گمنام اين دانشگاه با سر دادن شعارهاي 'كروبي حيا كن اسلام را رها كن' ، ' موسوي و كروبي اعدام بايد گردند' و ' شعار ما يك كلام محاكمه والسلام' خواستار برخورد شديد و قاطع مسولان دستگاهاي قضايي با اين فتنه گران شدند.

دانشگاه کاشان

راهپيمايان با شعارها و دست نوشته‌هاي ' اي رهبر آزاده آماده‌ايم آماده ' و ما ذوالفقار حيدريم فداييان رهبريم' حمايت خود را از نظام جمهوري اسلامي و و لايت فقيه اعلام داشتند.

دانشگاهيان دانشگاه كاشان همچنين با فريادهاي 'مرگ براسراييل'،' مرگ برآمريكا ' ،' مرگ بر فتنه گر' و موسوي - اسراييل پيوندتان مبارك' انزجار و تنفر خود را از سران فتنه اعلام كردند.

" /> دانشگاه کاشان - <FONT size=2>دانشگاهيان دانشگاه كاشان حركت مذبوحانه سران فتنه را محكوم كردند</FONT>
جمعه 29 تير 1397

دانشگاهيان دانشگاه كاشان حركت مذبوحانه سران فتنه را محكوم كردند